Våre tjenester

cropped-venturos_investormiddag_350pax_lavvo_kollen.jpgVillmarksopplevelser tilbyr en rekke spennende aktivitets og eventprodukter i tillegg til opplevelsesreiser i inn og utland. Med erfaring helt siden 1991, kan vi med en trygghet i alt vi gjør, tilby en rekke forskjellige forslag til arrangementer på ulike nivåer. På sidene våre finner du ut mer om hva vi kan bistå nettopp DEG med!

For privatmarkedet er vi kjent for å tilby helt spesielle utdrikningslag – utdrikkingslag som vil skille seg ut. Det være seg vårt spektakulære skytearrangement hvor dere får prøve våpen dere kjenner igjen fra Hollywoodproduksjoner (en samling våpen du ikke finner sidestykke til i Norden), eller heftige rappeller ned bygninger, naturens naturlige høydedrag eller kanskje kombinert dag med RIB på fjorden, skyting og rappell. Vi vet hva som skal til for at du som forlover skal sørge for en dag dere alle vil huske på utdrikkingslaget!

For bedrifter er vi kjent for å levere kvalitetsmessige teambuilding, kick-off eller ulike typer samlinger. Aktivitetsarrangementene våre er veldig populære, og vi forstår at konkurrentene våre kopierer oss. Det fungerer!

I Drammen, som er vår hjemby, er vi kjent for å levere fantastiske arrangementer i Kjøsterudjuvet bare en liten halvtime fra Oslo. Her får man guidet tur opp et spektakulært juv, en rekke engasjerende villmarksoppgaver og ikke minst heftige rappeller og overfiringer. Les mer om dette her. Drammen har mer å by på: «rafting» ned Drammenselva med endestasjon bryggen ved sentrum, flott tur over fjellet fra Drammen til Lier (opp Kjøsterud til Eiksetra) og fjorden med RIB – her er mulighetene mange! I tillegg har hotellene våre ulike muligheter som flotte rappeller ned First Hotel eller Choice Union Brygge (Rocke hotellet). Vi kan også levere skytearrangementet vårt i Drammensområdet.

Selskapet ble etablert av Drammenseren John Erik Johnsen helt tilbake til 1991 og Villmarksopplevelser er dermed et av landets første rene eventbyråer. John Erik måtte dessverre kaste inn håndkle sommeren 2009 og Arrcom ble den naturlige overtaker av dette tradisjonsrike selskapet. Ønsker du se hva John-Erik driver med om dagen kan du følge ham her.

Les mer på sidene våre for mer informasjon. Kos deg på sidene våre – vi gleder oss til å høre fra deg!

hjem

villmarksopplevelser logo