Skytearrangement

Skyting

Vårt legendariske skytearrangement finner du ikke maken til i nordisk sammenheng. Kan hende i noen østblokkland, men her på berget er vi alene om denne sammensetningen våpen og gjennomføringen.

Vi møter dere på en lokal skytebane hvor våre instruktører har rigget klar en egen bane for gruppen. Her får dere anledning til å prøveskyte en rekke spesielle våpen som bla. 44 Magnum revolver (Dirty Harrys legendariske håndkanon), verdens kraftigste serieproduserte pistol Desert Eagle cal. 50 (dobbelt så kraftig som 44 Magnum), pumpehagle og automatrifler med spesialsikter som brukes av spesialavdelinger verden over.

Skytingen foregår etter en-til-en prinsippet: en instruktør per skytter. Dette for å ivareta maksimal sikkerhet. Vi garanterer en meget spennende opplevelse med varige minner og en snakkis i lang tid fremover

Våre skytearrangementer har høstet lovord i en rekke sammenhenger, og vårt fantastiske forhold til Politiet og Våpenkontoret gjør at dette er fullt mulig å levere innen lovens tekst. Her er vi alene om å tilby denne sammensetning av våpen til markedet. Våre instruktører har lang fartstid fra konkurranseskyting og Forsvaret. Ikke rart at flere av våre tradisjonelle konkurrenter kjøper dette produktet av oss overfor egen kundemasse – det er rett og slett utrolig morsomt!

villmarksopplevelser logohjem