Utdrikningslag

rappell_villmarksopplevelserVi påstår vi er blant Norges dyktigste på Utdrikningslag. Dette har vi holdt på med siden 1991 og har kontinuerlig fornyelse av hva vi kan tilby. Vi forstår deg eller dere som arrangør godt. Med den lange erfaringen vi har, kan vi garantert gi deg eller dere nyttige tips i veien mot den store dagen!

Skal du arrangere utdrikningslag eller firma teambuilding i på det sentrale Østlandsområdet som for eksempel Drammen, Asker, Bærum, Oslo, Askim, Fredrikstad, Tønsberg eller Kongsberg? Da er mulighetene mange. Med en halvtimes radius til Drammen kan vi by på heftige aktiviteter i villmarka samt  juvvandring og middag/bålkos på toppen av Kjøsterudjuvet, spennende opplegg inne i Sølvgruvene på Kongsberg med mer. Alt er mulig. Vi har lang erfaring i å arrangere utdrikningslag, og vi vet hva som er viktig for såvel hovedpersonen som dere andre. Jente som gutteutdrikkingslag.

teambuilding_villmarksopplevelserIngen kan levere noe i nærheten av våre legendariske skytearrangementer foruten enkelte land i tidligere øst-Europa… I Drammen kan man også benytte Drammenselva til enten safari ned elva på større flåter eller ennmanns sit-on-top kajakker. Her er det mange muligheter. Vi har alle forsikringer og tillatelser i orden og vi har en prikkfri historie. Vi tar sikkerhet på alvor og ønsker at ALLE som deltar skal få en fin opplevelse. Ikke bare hovedpersonen.

Vi kan også levere et vanvittig morsomt Olabilløp – en klassiker! Amazing Race er også en svært morsom mulighet. Les mer om dette her. MEN utdrikingslag må ikke være spektakulært. Vi leverer en mengde aktivitetsløyper/femkamp til utdrikningslag i Frognerparken i Oslo og andre egnede steder. Særlig er dette populært for jentelag. Kontakt Setareh om dette.

Villmarksopplevelser har over 19 års erfaring med å gjøre utdrikningslag til minneverdige opplevelser. Vi kan tilby hele spekteret fra enkle, søte og rosa konsepter til de helt store unike opplevelsene som gir varige minner. Vi leverer hovedparten av våre utdrikningslag i Oslo, Drammen, Kongsberg og Oslofjorden. Men kan levere over hele landet.

Mye av hemmeligheten for et vellykket utdrikningslag er å oppleve tingene sammen samt inkludere hele gruppen maksimalt. Og vi har ikke som mål å drite ut hverken hovedperson eller deltakerne. Dette har vi lang erfaring i og som forlover vil du se på oss som en stor ressurs i å gjøre den store dagen til nettopp det – ikke «nok et kjedelig utdrikkingslag»… Vi gir gass og sammen skaper vi en flott dag – uansett vær! Vi gir gjerne forslag til aktiviteter til utdrikningslag.

hjemvillmarksopplevelser logo